“Dia lambai tngan laa.” Fauzi Nawawi Jadi Bualan, Dipuji Peminat Dgn Sikap Tidak Somb0ng

Semasa

Sebut sahaja mengenai pelakon berbakat di Malaysia, Fauzi Nawawi antara nama yang menjadi pilihan netizen yang meminati drama-drama tempatan.

Beri sahaja watak apa sekalipun, pastinya dapat dibawa dengan baik oleh pelakon berusia 48 tahun ini. Malah jika membawa watak antagonis, Fauzi Nawawi berhasil membuatkan lakonannya meninggalkan kesan buat penonton.

Walau bagaimanapun, terbaru Fauzi Nawawi jadi bualan bagi netizen di ruangan aplikasi TikTok selepas seorang individu berkongsikan perasaan te.rujanya.

IMG_20210923_101954

Ini kerana dia sempat berjumpa dengan Fauzi Nawawi lalu berkongsikan hal itu sehingga tular di aplikasi TikTok memandangkan dia turut mengutarakan pandangannya terhadap pelakon berbakat ini.

Perkongsiannya di ruangan TikTok ini menarik perhatian ramai dengan pelbagai reaksi oleh netizen yang berkongsikan kisah yang sama apabila ter.serem.pak dengan Fauzi Nawawi dimana si.kapnya yang tidak sombong jadi bualan mereka.

@tyhahfatyhah

Haha excited plk jumpa artis yg xsombong gni 😅 #troika #troikakb #kotabharukelantan

♬ bunyi asal – 𝑩𝑶𝑲𝑩𝑶𝑵𝑮🇵🇸 – 𝘽𝙊𝙆𝘽𝙊𝙉𝙂恩も誕‼️

Melalui res.pon-res.pon netizen di video itu, Fauzi Nawawi yang sem.poi melam.bai tangan kepada peminatnya mengundang dia dipuji di aplikasi popular tersebut.

Malah bagi mereka yang pernah bertemu dengan pelakon ini juga mengakui Fauzi Nawawi tidak som.bong terhadap peminat malah ber.sikap peramah.

“Abang Fauzi Nawawi memang tak sombong, sporting je dengan fans dia”

Fauzi IMG_20210923_102334

“Sempoi…”

IMG_20210923_102311Fauzi

“Memang baik pun, pernah jumpa… selalu senyum”

IMG_20210923_102236

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *