Gara2 Kongsi Foto, Hannah Delisha Dihujani Komen ‘Baby Doll’ Oleh Peminat

Artis

Sebut sahaja selebriti bernama Hannah Delisha ini, ramai yang menantikan perkembangannya dan selain sentiasa dinantikan di kaca televisyen, Hannah Delisha juga popular dilaman Instagram.

Boleh dikatakan apa sahaja dimuat naik oleh Hannah Delisha ini, pasti ia dihujani dengan ratusan komen dan pujian terhadap dirinya.

bagaimanapun bukan sahaja menggunakan laman sosial tersebut sebagai platform untuk berkongsikan kerjayanya kepada peminat dan penyokong malah dia juga sporting berinteraksi dengan peminat.

142177242_3779617098818202_9072494843554660677_n

140057707_233164571745392_8744065419670886598_n

Walau bagaimanapun, terbaru Hannah Delisha nampaknya dihujani dengan komen baby doll apabila dia memuat naik sekeping foto selfie yang diimbas kembali.

Pun begitu, tidak semena-mena Hannah Delisha dengan pantas meraih lebih 120,000 tanda suka dimana wajahnya yang memakai hijab sambil tersenyum mengundang peminat suka melihatnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Foto terbabit yang dikongsikan di ruangan Instagram peribadinya itu ternyata menarik perhatian ramai dengan ratusan komen yang sama iaitu memanggilnya anak patung.

Melalui respon-respon netizen di posting tersebut juga, Hannah Delisha dihujani dengan bermacam-macam komen yang tidak jemu memberikan pujian terhadap selebriti jelita ini.

“Pakai apa sekali pun tetap cantik”

Hannah DelishaHannah DelishaIMG_20210922_094250

“Hmmm tak pernah menghampakan. Lawanya”

IMG_20210922_094311

“Alahai cantiknya dia. Untung Imam dapat bidadari ni”

Hannah DelishaIMG_20210922_094414IMG_20210922_094434

“Bila je tak cantik awak ni…”

IMG_20210922_094458

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *