“Ni kalau suami m4rah tak jadi m4rah..”- Gelagat Fazura Pakai Lipst!k Undang Tawa.

Artis

Sejak menjadi usahawan tudung, ramai yang semakin mengemari selebriti jelita ini iaitu Nur Fazura dimana dia menjadi bualan hangat bukan sahaja sebagai pelakon.

Malah sebagai seorang usahawan yang mengeluarkan tudung jenamanya sendiri dengan harga yang cukup berpatutan dimana turut mengundang peminat begitu teruja untuk mendapatkannya sehingga jualan selebriti ini cepat ‘di.serang’ peminat.

Selain tudung, Nur Fazura juga diketahui ramai mempunyai produk kecantikannya sendiri dan nampaknya satu rak.aman dia memakai Glow Lippy menarik perhatian ramai dengan gelagat Fazura yang lucu.

Lebih menarik perhatian dalam video yang dikongsikan oleh salah seorang pengguna TikTok ini bukan sahaja membuatkan netizen suka melihat kecantikannya malah turut menunjukkan gela.gat Fazura yang tidak disangka-sangka peminat seorang yang lucu.

@fazura.klstokisGlow lippy pengubat hati suami🥰 #glowlippy #fazurabeauty #fattzura #fazura #fyp #surerichteam

♬ original sound – Blonkwhite


Selain rakaman itu membuatkan rata-rata netizen yang melihat terhibur, netizen juga memuji wajah Fazura ini mempunyai iras seperti pelakon popular Korea iaitu Song Hye Kyo.

“Bila Faz senyum kan, nak seiras dengan Song Hye Kyo la. Pelakon Korea tuh”

“Fazura ni bukan nak kata memang cantik sungguh-sungguh. Muka tu kan nampak lembut ja, muka aku ni kan nampak garang. Tengok pun orang kata sombong…”

“Hahaha kelakar la, tetiba terbayang”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *