“Kalau Orang Kahwin Saya Jarang Pergi, Tapi Kalau Orang Men!nggɑl Saya Akan Sampai…” – Zul Ariffin

Artis

Pelakon Zul Ariffin mengakui jarang memenuhi undangan ke majlis perkahwinan sahabat termasuk golongan selebriti yang diterimanya.

Sebaliknya kata aktor bertubuh sasa itu, jika mendengar berita kem4tian dia tidak akan terlepas untuk memberikan penghormatan terakhir.

Tidak berniat mengguris hati sesiapa atau tunjuk hebat, tetapi menurut Zul dia hanya ingin berkongsi.

“Minta maaf, tetapi itulah perspektif dalam hidup saya. Bukan nak jadi gempak ke apa ke…Tapi saja nak share perspektif hidup saya.

“Kalau orang kahwin tak kiralah artis ke kawan ke saya jarang pergi. Tapi kalau orang men1nggal saya ‘sampai’.

“Itu saya daripada dulu, orang men1nggal saya ‘sampai’. Sebab everytime saya tengok…saya rasa macam wow! Itulah destinasi kita semua,” katanya menerusi rakaman video Tiktok dikongsi @zaea86.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Zul beberapa hari lalu menerusi sesi live di Instagram turut menjawab soalan peminat mengenai perkahwinan.

Katanya, jika dia berkahwin dia mahu mendirikan solat bersama isteri, malah men1nggal dun1a disisi seorang isteri.

“Mungkin sebab saya pelakon ramai yang tak sabar mengenai perkahwinan dan all my personal stuff.

“You know what I aspect? If I wanna get married, I just wanna pray with my wife. I just wanna hold her hand before I d1e…

“If wanna d1e, I wanna die as someone else punya husband. Itu saja, no expectation, I just do my best,” katanya seb4k.

Sehingga kini, Zul tidak pernah berkongsi mengenai kehidupan peribadinya termasuk kisah cinta walaupun pernah dikaitkan dengan beberapa artis wanita sebelum ini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *