“Jerung Merah ni boss..” Aeril Zafrel Sekeluarga Main T!ktok, Skali Benda Lain Netizen Perasan.

Artis

Pasangan pelakon yang juga usahawan ini sememangnya sama cantik dan sama padan. Dikurniakan tiga anak yang comel, pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sering sahaja mencuri tumpuan ramai dengan perkongsian mereka di sosial media.

Anak-anak mereka diberi nama Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, Ahmad Fakhruddin Attar dan Aya Soffya. Malah terkini, keluarga ini sedang menantikan seorang lagi ahli yang masih di dalam kandungan Wawa Zainal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Walau bagaimanapun, terbaharu satu perkongsian di Instagram Aeril Zafrel bersama keluarganya telah men.curi perhatian ramai. Dalam perkongsian tersebut kelihatan satu keluarga Aeril Zafrel buat TikTok.

Dari yang paling kecil, Ayya Soffya hinggalah ibu dan bapa, semua turut sertai dalam rakaman TikTok tersebut. Memang comel habislah keluarga ini! Berikut adalah perkongsian rakaman satu keluarga Aeril Zafrel buat TikTok yang dimuat naik di Instagram Aeril Zafrel ini:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Rakaman ini telah meraih lebih sejuta tontonan dan 189 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan telatah keluarga comel ini dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen seperti berikut:

Komen Netizen:

“Jerung kecik putih tu okay tak tu…”- Netizen 

 

“Hahaha tapi Wawa jerung comel”

“Yang sorang tu memang tak datang praktis ke??”

“Jerung kecik putih tu okay tak tu”

“Lama tak nampak keluarga ni bertiktok. Sekali tiktok gempak”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *