Lama Tak Keluar Rumah, Fazura Rasa Macam Pelancong Bila Dapat Pergi ‘Mall’

Artis

Sejak kerajaan Malaysia melonggarkan prosedur operasi standard (SOP) dengan membenarkan pembukaan pelbagai sektor seperti perniagaan, orang ramai dilihat sudah berani keluar memulakan semula aktiviti harian.

Ketetapan membenar mereka yang sudah lengkap dua d0s vaks1n untuk melakukan aktiviti diluar rumah disambut baik oleh rakyat Malaysia. Walau bagaimanapun, masing-masing mempunyai tanggungjawab untuk kekal menjaga SOP.

Rasa macam melancong

Oleh itu, aktres terkenal, Nur Fazura dilihat sudah mulai berani untuk pergi shopping mall selepas berbulan-bulan hanya duduk di rumah dan keluar apabila ada urusan penting sahaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Keluar dengan kawan baik

Apa yang menarik perhatian ramai adalah kapsyen ditulis oleh isteri kepada aktor Fattah Amin yang merasakan seperti seorang pelancong kerana dapat pergi ke shopping mall selepas lama tidak menjejakkan kaki ke tempat awam seperti itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puteri Zarith (@puterizarith)


Dengan mengenakan pakaian berwarna merah jambu terang, Fazura dilihat gembira dapat keluar bersama rakan baiknya yang sudi mengambil gambar untuknya.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata peminatnya juga merasakan hal yang sama setelah lama ‘terkvrung’ dirumah kerana pandem1k yang mel4nda dunia berada di tahap membimbangkan tempoh hari.

Selain itu, mereka juga memuji penampilan pelakon wanita tersebut yang sangat cantik mengenakan busana berwarna terang lebih-lebih lagi sejak Fazura sudah berhijab.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Instagram Nur Fazura via LAWAKMALAYSIA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *