[VIDEO]”Oh Man Mamu, Big Mistɑke Brother”-Caprice Dɑkwa Sharnaaz Buat ‘Silap Besar’ Sebab Cari Masɑlah Dengannya

Artis

Sesi IG live pelakon terkenal iaitu Sharnaaz Ahmad dan rakan baiknya, Shukri Yahaya semalam menjadi bualan h4ngat di media sosial. Kebanyakan netizen mendakwa tindakan Sharnaaz memakai filter serban dan cara percakapannya seolah meniru gaya penyanyi Rap terkenal iaitu Caprice.

Berikutan daripada isu itu, Caprice telah tampil memberi respon dan memberitahu orang ramai bahawa Sharnaaz hanya ber4ni dari jauh sahaja selain menyifatkan pelakon itu seperti ‘sotong’.

‘Oh man mamu, big mist4ke brother’

Namun tidak lama selepas Caprice memberi respon, Sharnaaz sekali lagi tampil membalas dan mengajak penyanyi Rap itu untuk bersemuka. Tidak terhenti di situ, pelakon yang berusia 36 tahun itu turut menghantar lokasinya kepada Caprice menerusi pesanan di WhatsApp. Menerusi screenshot yang dimuat naik, Sharnaaz mendakwa Caprice sudah menyekat akaun media sosialnya.

Susulan daripada itu, Caprice memaklumkan bahawa Sharnaaz membuat kesil4pan yang besar kerana mencari ‘mas4lah’ dengannya. Dakwa Caprice lagi, dia kini berada dalam tempoh kuar4ntin. Oleh hal demikian, dia seakan mem3rli Sharnaaz untuk menulis surat kepada KKM supaya memanjangkan lagi tempoh kuar4ntinnya.

Oh man mamu, big mist4ke brother. You want have a problem with Caprice. Dengar sini, pertama sekali, lebih baik hang tulis surat dekat KKM minta depa extend kuar4ntin saya.

Tapi kita bagi hang 3 4 jam lah untuk fikir secara war4s sebab Ampang, Damansara, KL terlalu kecil, bro. Hang fikirlah secara war4s, call you punya brother brother dulu. If you want to have this problem. I’ll see you when i see you, InsyaAllah.

Respon Caprice

Sumber: Caprice

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : OHBULAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *