[VIDEO]Peminat Risɑu Tengok Ayda Jebat Menɑri Dengan Kɑndungan 8 Bulan

Artis

Penyanyi Ayda Jebat memang sangat suka dan lincah menari dalam setiap persembahan nyanyiannya. Tapi ramai terkejut dan berasa risau selepas Ayda Jebat masih aktif melakukan gerakan yang rancak walaupun sedang menghitung hari untuk menimang cahaya mata pertamanya.

Tarian itu dikongsikan Ayda di Instagram miliknya di mana dia sedang mempromosikan produk makanan segera bersama suaminya Nabil Mahir.

Kita suruh dia dance Soryy Sorry, tiba-tiba dia dance Likely!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Tengoklah tu, rilek jer Ayda menari siap angk4t k4ki lagi tu dengan tema lagu K-Pop Super Junior. Walaupun Ayda nampak ok dalam video promosi tu, peminat pastinya risau melihat keadaanya yang sudah masuk 8 bulan kanduvngan.

ayda jebat

Melep3t sangat pun takleh jugak!

Ayda yang menyedari ramai peminatnya yang bimbang turut memberikan jawapan di mana dia telahpun mendapatkan nasihat doktor untuk lakukan senaman jika l4rat.
Bretul juga kata Ayda tu kan? Apapun mereka laki bini mesti dah bincang dan buat keputusan yang terbaik. Kita doakan sahaja agar ibu dan anak dalam kandvngan selamat serta sihat. Tak lama dah tu, hehe.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://beautifulnara.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *