Kɑntoi Panggil ‘Sayang’, Zizi Kirana Jawab Status Hubungan Dengan Yusuf

Artis

Penyanyi rap, Zizi Kirana mengulas isu panggilan sayang dan status sebenar hubungannya dengan pelakon Yusuf Bahrin selepas warganet kerap kali melihat kedua-duanya intim di media sosial kebelakangan ini.

Selesa Berkawan

Memetik dari Utusan, Zizi juga turut mengakui bahawa dirinya berasa selesa berkawan dengan Yusuf disebabkan dia seorang lelaki yang baik dan suka bercakap lembut. Dalam pada itu, dia tidak meletakkan sebarang status dalam perhubungan mereka.

Saya akui selesa berkawan dengan Yusuf tetapi tak pernah pula meletakkan sebarang status dalam perhubungan ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIRANA (@zizi_kirana)

Panggilan Sayang Sebagai Gur4uan

Menurutnya lagi, panggilan sayang yang dipanggil oleh Yusuf kepadanya dalam satu video yang menjadi viral sebelum ini hanyalah gur4uan semata-mata.

Panggilan sayang itu pun saja-sajalah. Bukanlah sememangnya kami menggunakan panggilan itu. Bergur4u saja. Cuma tak sangka pula ramai peminat suka melihat gelagat kami berdua di media sosial

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yusuf Bahrin (@yusuf_bahrin)

Untuk makluman, baru-baru ini tular sebuah video yang menyaksikan Yusuf berada di rumah ibu Zizi Kirana dan secara spontan memanggil Zizi dengan gel4ran sayang. Video tersebut menjadi perhatian apabila ramai peminat memuji dan suka melihat gelagat pasangan ini di media sosial.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *