“Mcm pemalu je dia…”-Izara Aishah melɑtah comel jadi tumpuan netizen

Artis

Pelakon, Izara Aishah seringkali menjadi tumpuan netizen apatah lagi sejak dirinya kini tampil dengan imej bertudung sekali gus membuatkan ramai semakin suka melihatnya.

Kecantikan Izara Aishah juga tidak dinafikan sentiasa menarik perhatian ramai apabila gayanya berfesyen turut menjadi inspirasi buat para wanita.

235965747_369203934711653_8734420961776470391_n

Walau bagaimanapun, nampaknya satu rakaman video yang memaparkan Izara Aishah sedang photoshoot tudung menjadi tumpuan netizen berikutan kecantikannya itu yang dipuji mereka.

Tetapi sebenarnya bukan itu sahaja membuatkan Izara Aishah viral di aplikasi TikTok dengan ribuan mata menontonnya kerana dalam pada dia sedang photoshoot ada satu kejadian yang mengejutkan dirinya.

Jadi secara spontan, Izara Aishah mel4tah namun rata-rata netizen sangat tercuit hati kerana dia mel4tah dengan sangat comel lalu menimbulkan ketawa kecil orang di sekelilingnya.

@ayuzorkafliOpocot! Melatah pon cantik @izaraaishahofficial ni 😩😻. Get ready guys 7 september ni launching di @shawlpublika . Korang serbu IG now ok ❤️♬ original sound – Ayuzorkafli

Sikap Izara Aishah yang melatah dalam video itu bagaimanapun meraih ribuan tanda suka dan dihujani dengan pelbagai reaksi di ruangan komen, ini kerana netizen sangat meminatinya yang cantik dan humble.

“Lembut je dia opocot. Kalau aku habis terbalik dah meja tu sambil opocot”

Izara AishahIMG_20210903_102509

“Dia pakai hijau kuning elok je. Aku pakai gitu dah macam sesumpah”

Izara Aishah

“Weh cantik comel lawa perfect wey aaa”

IMG_20210903_102545

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *