[VIDEO]“Dato beli confident kat mana…”-Lambat sedar tersalah cakap, Fizz Fairuz undang ramai berdekah

Artis

Jika anda menonton lakonan Datuk Fizz Fairuz di kaca televisyen pasti anda tidak akan menyangka, wataknya yang jahat dengan sikap sebenarnya yang sangat lucu.

Walau bagaimanapun, itu membuktikan Fizz Fairuz sebagai pelakon yang cukup hebat dan penuh bakat sehingga meskipun membawa watak jahat tetapi ia tetap diminati ramai sekali gus wataknya sentiasa meninggalkan kesan buat penonton.

236283668_517398116011478_3200550807397305552_n

Tidak disangka-sangka pula terbaharu di TikTok, telatah Fizz Fairuz beberapa hari telah viral dan hangat dibualkan netizen gara-gara perangai lucunya yang mengundang ramai berdekah.

Ianya bermula apabila Fizz Fairuz dan isteri, Datin Almy Nadia sedang memperkenalkan satu produk makanan namun dengan yakinnya Fizz Fairuz memberikan pandangannya lalu mencetuskan isterinya juga tidak dapat menahan ketawa.

Sudahlah tersalah cakap, boleh pula pelakon popular ini lambat sedar sehingga mengundang video itu menjadi perhatian dengan ribuan kali ditonton netizen.

@___ch4TENGOK SAMPAI HABIS 😂 #fypシ゚viral #malaysiatiktok #foryoupage #peminatfizzalmy♬ Spongebob Closing Theme Song Music – Ocean Floor Orchestra

Video itu menyebabkan ramai berdekah gara-gara Fizz Fairuz sehingga ruangan komen dihujani dengan seloroh peminat yang ditinggalkan dimana perangai terlalu yakin selebriti ini mengundang ketawa mereka.

“Hahaha macam suami saya… confident ia cakap padahal salah. Yang penting confident dia…”

Fizz Fairuz

“Hahaha first time ni orang guna kacang buncis”

IMG_20210903_103101

“Takde jual confident dia tu kat mana-mana”

IMG_20210903_103116IMG_20210903_103025

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:  HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *