Vida Ce.mas 4 Kali Tak Datang Bulan – “Saya Fikir Di Fasa Pra Men0pause, Tapi Mujurlah…”

Semasa Viral

Jutawan kosmetik Datuk Seri Vida, 49, akui ce.mas apabila dirinya tidak datang bulan sejak empat bulan lalu.

Kongsinya di Instagram Stories, dia hampir risau simptom terbabit menjadi petanda pra-meno.pause seperti dialami kebanyakan wanita seusia beliau.

“Empat bulan lepas saya tak period, seusia saya 50-an memang fasa untuk meno.pause. Saya fikir saya di fasa pra-meno.pause tapi saya tak pernah putus minum pamoga setiap bulan.

“Alhamdulillah berkat amalkan pamoga, haid saya teratur semula dan normal macam kegu.guran,” kongsinya.

Panjat rasa syukur, Vida lega apabila dirinya juga disahkan subur dan berupaya untuk melahirkan zu.riat lagi.

“Alhamdulillah, dalaman saya baik dan boleh melahirkan zu.riat lagi. Apa yang saya nak sampaikan adalah usia, cepat, lambat bukan penghalang untuk kita mendapatkan zu.riat.

“Nak lebih yakin saya buat check up kesubu.ran, ambil da.rah dan sebagainya,” katanya sambil menayangkan video yang dibikin bersama bekas pembantu peribadinya yang turut digosipkan bersama, Iqbal Zulkefli.

Dalam video berlatarkan lagu Cinta (Melly Goeslaw & Krisdayanti) itu, Vida menyunting beberapa visual bersama Iqbal dengan kapsyen; “Doakan yang terbaik. Iqbal sentiasa bersama sama.”

Sebelum ini tular kenyataan Iqbal memaklumkan Diva telah menjalani ujian kesu.buran dan pernah memperkenalkan penyanyi lagu I Am Me itu kepada keluarganya beberapa tahun lalu.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik BAik Sahaja.TQ

Sumber:https://gempak.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *