“Muka Redho Je…”-Reaksi Kanak-Kanak Main Cvcuk Vɑksin Bikin Terhibur

Keluarga Semasa

Sekarang ini ramai yang sudah mula mendapat sunt1kan vaks1n dan ada juga yang sudah lengkap mengambil dua dos pada masa ini. Malah ramai yang hadir ke pusat pemberian vaks1n (PPV) dengan pakaian atau kostum yang menarik sekaligus berjaya menghiburkan mereka yang menonton.

Baru-baru ini pula, gelagat seorang kanak-kanak yang bermain menerima sunt1kan vaks1n meraih perhatian ramai. Reaksi mukanya yang nampak begitu redha itu membuatkan rata-rata netizen berdekah melihatnya apabila dia hanya melayan sahaja dirinya menjadi m4ngsa dicvcuk v4ksin.

@4deem_Paling VIP vaccine kat rumah🤣♬ original sound – 🅰️deem

Di dalam video yang dikongsikan ini, kanak-kanak itu dilihat sedang bermain kononnya dirinya menjadi penerima vaks1n. Turut kelihatan, seorang wanita yang berlakon menjadi doktor yang melakukan persiapan untuk mencvcuk kanak-kanak itu.

Lebih melucukan, wanita itu hanya menggunakan alat tulis seperti pemadam dan pensil untuk dijadikan peralatan perubatan. Dia kemudiannya mencucuk kanak-kanak itu dengan pensil yang kononnya adalah j4rum yang mengandungi vaks1n.

kanak-kanak

Apa yang menarik perhatian ialah reaksi muka kanak-kanak itu yang hanya melayan sahaja kerenah wanita itu mencucvknya. Malah dia juga nampak begitu redha apabila dirinya menjadi m4ngsa di dalam melayan lakonan dari wanita itu.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat kanak-kanak itu bermain. Ada juga yang berseloroh merindui zaman kanak-kanak dahulu apabila ramai yang sering bermain situasi yang sama.

“Muka adik cam jarvm je pun, kena reject dengan crush lagi s4kit.”

reaksi kanak-kanak

“Muka redho je.”

vaksin

“Tutorial before ambik vaks1n.”

komen

“Teringat zaman sekolah rendah main doktor-doktor.”

tik tok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *