“Bini Kan Ada…” Did4kwa Berpelvkan & Berpegang Tangan Dgn Pelakon Wanita, Ini Komen Aliff Syukri

Artis

Jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri dikec4m netizen selepas memuat naik video iklan lakonannya memeluk serta berpengangan tangan dengan seorang pelakon wanita.

Video iklan yang dimuat naik ke akaun Instagram miliknya mempromosikan tudung jenama keluaran Aliff Syukri itu menunjukkan dia dan wanita itu sebagai sepasangan kekasih.

Rata-rata merasakan Aliff Syukri sengaja mencari publisiti murahan sedang lakonan tersebut boleh dilakukan dengan isterinya, Datin Seri Shahida.

“Duk pegang-pegang tangan bukan muhrim…macam orang jahil je Datuk. Bini kan ada,” komen salah seorang pengikutnya.

“Siap berpeluk lagi adooi laa…bini ada duk elok , saja nak cari publiciti murahan,” kata salah seorang netizen.

“Kalau lah yang scene pegang tangan tu Datin ini tetap medatangkan fitn4h Datuk,” tegus salah seorang warga maya.

Pun begitu, Aliff tidak berdiam diri dan menyedari hal itu, dia memuat naik satu kapsyen Panjang menjelaskan perkara tersebut.

Malah Aliff memohon maaf kepada mana-mana pihak yan tersinggung kerana menjelaskan ia hanya lakonan semata-mata.

“Apa masalah Rakyat Malaysia ni? Saya tak tahu apakah masalah di video tu sampai kecoh sangat..kalau drama TV lebih dari itu okey jerr… syukur kami (hubungannya dan isteri) baik-baik sahaja.

“Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf ada menyebabkan anda terasa dan sebagainya… video tu hanya iklas pengajaran untuk promo koleksi terbaru primadona @as.hijabofficial,” jelasnya.

Aliff turut memberi ‘hint’ dia akan bongkarkan siapa orang di sebalik video tersebut.

“Niat saya sekadar nak kongsikan tudung sahaja. Korang rasa patut tak saya posting video behind the scene. Untuk korang tengok siapa sebenarya orang yang korang kutvk dlm video tu?

“Kalau ramai komen di bawah “nak”, lebih daripada 100 komen, saya akan posting. Terima Kasih,” tanyanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://bartasangbad.site/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *