[VIDEO] Em0si Tak Menentu Sejak H4mil, Lelaki Ini Buntu Pujuk Isteri Tiba-Tiba Men4ngis

Semasa Viral

Para suami merupakan orang yang paling bahagia di saat mereka mendapat tahu sang isteri sudah h4mil

Perasaan bakal menjadi seorang bapa dan menimang cahaya mata itu tidak dapat digambarkan kerana terlalu gembira dan teruja.

Namun, mereka juga sebenarnya perlu bersedia untuk melayan kerenah dan em0si wanita meng4ndung yang kadangkala tidak terj4ngkau dek ak4l fikiran.

Sama seperti sebuah video yang tular baru-baru ini di TikTok apabila seorang lelaki buntu melayan ragam isterinya yang sedang h4mil m3ncuri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

@iddinramlii

Biasalah…

♬ original sound – Iddin Ramli

Isteri tiba-tiba menangis, dapat makanan terus happy

Menerusi video yang dimuat naik oleh pendakwah muda dan penulis buku Iddin Ramli, kelihatan dia ketika itu sedang menjamu selera bersama isterinya di rumah.

Namun tidak semena-mena, si isteri tiba-tiba menangis tanpa sebab dan mengatakan makanan tersebut tidak sedap.

Perkara tersebut membuatkan Iddin tidak tahu bagaimana nak memujuk isterinya. Pada akhir video, dia membelikan mushroom soup Pizza Hut dan ternyata isterinya gembira serta tidak menangis lagi.

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

“Aku pun letih jadi perempuan, takda jadi apa-apa pun tetiba boleh nangis. To my future husband, please tahan kalau I macam ni” – Warganet

Susulan tularnya video tersebut yang sehingga kini telah mencecah 2.3M views, 349.6K likes dan 12.4K shares di TikTok, rata-rata warganet turut terhibur melihat ragam isteri Iddin.

Malah, ada juga yang berkongsi pengalaman sama mereka semasa mengandung kerana emosi yang tidak stabil.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

@iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

@iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

@iddinramlii (TikTok)

Image from @iddinramlii (TikTok)

Image via @iddinramlii (TikTok)
Apa nak buat, memang fitrah wanita mengandung macam tu kan. Belum masuk bab mengidam lagi, suami kena sabar melayan ya

Sumber:says via @iddinramlii (TikTok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *