“Tk smpat peluk dh kluar air mata..” 9 Bulan Tk Jumpa, Wanita Pulang Dri ‘Arab’ Tk Sngka Anaknya..

Keluarga Semasa

Setiap wanita yang bergelar ibu sudah pastinya tidak sanggup untuk berjauhan dengan anak yang masih kecil

Tambahan lagi bagi mereka yang bekerja di luar negara demi mencari rezeki buat keluarga yang jauh di perantauan. Lagilah rasa rindu kepada anak dan suami semakin menggunung.

Namun, tular baru-baru ini mengenai sebuah video memaparkan seorang wanita yang pulang dari Arab Saudi untuk berjumpa dengan anaknya kerana sudah terpisah selama hampir sembilan bulan mengundang seb4k ramai.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

Nak buat surprise, sekali tak dapat tahan air mata bila tengok reaksi anak

Menerusi video perkongsian daripada @ymsfaralhaqq, kelihatan dia sedang berjalan masuk ke perkarangan rumahnya dan tidak sabar untuk bertemu si anak yang sudah hampir sembilan bulan terpisah dengannya.

Apa yang membuatkan ramai seb4k adalah apabila dia tidak menyangka reaksi anak lelakinya yang berlari sambil men4ngis menuju ke arahnya seolah-olah faham erti rindu.

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Wanita itu juga gagal men4han air mata dan pantas mem3luk erat serta mencium berkali-kali anak kesayangannya itu.

Malah, dia juga memberitahu bahawa dia bekerja di Arab Saudi dan pernah membawa anak menetap bersamanya selama setahun. Namun, disebabkan C0vid-19 dia terpaksa menghantar si kecil itu pulang ke Malaysia.

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

“Dengan saya sekali terikut n4ngis, tak boleh bayangkan kalau saya terpisah dengan anak” – Netizen

Ikutan tularnya video berkenaan yang kini sudah meraih 345K views, 33.8K likes dan 1.5K shares di TikTok, rata-rata netizen turut meluahkan rasa s3dih melihat rakaman wanita itu dan anaknya.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image from @ymsfaralhaqq (TikTok)

Image via @ymsfaralhaqq (TikTok)

Siapa je tak sedih kalau dah lama tak jumpa anak sendiri kan, rindu tu tak boleh nak explain macam mana. Hanya Tuhan je tahu

Sumber:says via  @ymsfaralhaqq (TikTok)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://sinetronmalaya.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *