“Kalau nak bayar..” Shila Amzah Buka Mulut Soal Isu Sam4n Antara Selebriti. Memang P4du

Artis

Sudah menjadi normal dalam industri hiburan untuk selebriti sam4n meny4man di antara mereka. Melihatkan isu sam4n ini semakin hangat diperkatakan, ini pesanan Shila Amzah;

Hanya Buang Masa Dan Duit 

Menurut Shila sebagai seorang selebriti, dia menganggap isu s4man tidak patut timbul dan berlaku dalam kalangan penggiat seni. Ujarnya, selebriti ini akan bekerjasama dan terlibat antara satu sama lain dalam industri.

“Sha cuma nak kongsi, Sha tak rasa wajar untuk saman menyaman sesama artis ini. Sebab di penghujung hari pusing-pusing situ juga. Sejujurnya ia adalah membuang masa dan duit. Percayalah”, luahnya.

“Sekarang Bukan Masa Yang Sesuai”- Shila

Tambah penyanyi ini, kesan daripada isu sam4n ini tidak akan mendatangkan kebaikan pada mereka. Malah ianya hanya akan memburukkan lagi hubungan antara selebriti.

Isu sam4n ini tidak patut timbul ketika negara mengalami pand3mik. Akuinya, setiap individu sedang bertahan untuk meneruskan kehidupan masing-masing. Dia juga menegaskan sekiranya ada yang tidak mahu berkawan, lebih baik hentikan hubungan tersebut daripada melarat dan terus s4man.

“Kalau taknak berbaik dah takyah la kawan, ni bukan zaman sekolah nak berg4duh-g4duh bagai. Sekarang ni memang bukan masa yang sesuai untuk benda macam ni.

Kalau nak kena bayar s4man, baik guna duit untuk makan”, kongsi Shila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

Murai MY sangat setuju dengan Shila Amzah, apa pula pendapat kamu?

Sumber:muraimy via https://sinetronmalaya.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *