[VIDEO] Gara-Gara Helmet Topeng Muka, Budak Kecil Ini Menɑngis Ketɑkutan Di Jalan Raya

Semasa

Sama juga seperti pemandu kereta, mereka juga perlu memakai tali pinggang keledar untuk mengelakkan sebarang kemal4ngan dan menjaga keselamatan jalan raya. Oleh itu, kita dinasihati supaya wajib mematuhi peraturan jalan raya.

Baru-baru ini, tular video di Twitter yang memaparkan seorang budak kecil men4ngis ket4kutan semasa menunggang motosikal dengan ayahnya apabila ternampak helmet yang men4kutkan telah mencuri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

Menangis tanpa henti bila ternampak helmet bertopengkan muka yang ser4mMenerusi video berkenaan, kelihatan suasana penunggang motosikal dirakam ketika berada di lampu merah jalan raya.

Apa yang lebih melucukan adalah apabila seorang budak kecil yang menunggang motosikal dengan ayahnya itu dilihat men4ngis tanpa henti akibat ternampak helmet bertopengkan muka berada di depannya.

Lebih menarik perhatian lagi adalah apabila topeng penunggang motosikal yang berada di depan mereka itu mempunyai corak topeng muka yang mempunyai rambut dan cermin mata.

“Abang kemeja putih tu mesti tahan ketawa” – Netizen

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan situasi tersebut. Malah, ramai juga yang bers1mpati dengan budak kecil itu kerana ketakvtan.

Ada juga penunggang motosikal lain yang pernah terjumpa pak cik yang memakai helmet bertopengkan muka itu.

Ketika artikel ini ditulis, video tersebut mendapat 981K views, 48K retweets, 4K quote tweets dan 41K likes di Twitter.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di Twitter:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://says.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *