[VIDEO] “Cari Pas.al Lagi, Kan Dah Kena” – Dua Budak Kecil Ga.duh Ini Buat Ramai Terhibur

Keluarga Semasa

Memiliki anak-anak kecil sudah semestinya menjadikan suasana rumah lebih riuh dan kec0hNamun begitu, jika mereka bersama adik beradik atau berjumpa dengan saudara yang sama lingkungan umur, sudah pasti mereka akan bergadvh dan cari pas4l.

Sama seperti video yang tular baru-baru ini di TikTok apabila dua orang budak kecil sedang bergadvh sehingga men4ngis telah mencuri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

Dia yang tarik rambut, dia juga yang nang1s sebab kena g1git dengan member

Menerusi video yang dimuat naik oleh @teemakhul di laman TikToknya, kelihatan dua orang budak kecil yang terdiri daripada seorang lelaki dan perempuan berada di halaman rumah.

Apa yang lebih melucukan lagi adalah apabila budak lelaki itu bertindak untuk cari pasal dengan menarik rambut budak perempuan itu. Lebih kelakar lagi apabila budak perempuan itu dilihat membalas d3ndam dengan mengg1git tangan rakannya itu.

Budak lelaki itu lantas men4ngis tanpa henti kerana kes4kitan. Dengan video yang berkapsyenkan “perempuan tak pernah salah” itu telah menarik perhatian netizen di TikTok.

“Budak girl tu be like, dia ni dah kenapa nak n4ngis, dah lah kacau aku dulu” – Netizen

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat kedua-dua budak kecil itu. Malah, ramai yang menyakat mereka.

Ketika artikel ini ditulis, video itu berjaya mendapat 2.4M tontonan, 164K tanda suka dan 6K komen di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://says.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *