Fiza Halim Bengɑng Ditvduh Kɑki S0ndol, Pemfitnɑh Turut Gɑnggu Dua Bekɑs Suami

Artis

Pelakon Fiza Halim baru-baru ini tampil mempertahankan diri berikutan imejnya yang terc4lar akibat dig3lar kaki sond0l dan m4ta du1tan sejak bulan lalu.

Ujar Fiza, dia kini sudah tidak dapat menahan sabar apabila individu yang memulakan cerita tersebut telah mengeruhkan lagi keadaan dengan menghubungi isteri kepada bekas suami pertamanya.

Malah, individu itu turut mengaitkan bek4s suami keduanya iaitu penyanyi kelahiran program Akademi Fantasia, Adam.

Lagi lama saya diam, makin menjadi-jadi pula. Semalam pun dia muat naik status lagi. Dia siap pergi DM isteri kepada bekas suami pertama saya. {ergi kaitkan dengan orang lain termasuk Adam. Lagi lama saya diam, makin menjadi-jadi. Bukan tak tahan, tapi saya kena pertahankan diri.

Tambahnya lagi, kisah pencer4iannya itu sudah lama berlaku dan sudah pun berbaik dengan bek4s suami namun ada pula anasir lain yang mengervhkan keadaan dan membuat onar.

Enggan mendiamkan diri, Fiza juga ada mengajak individu tersebut untuk bertemu dengannya tanpa perlu menyebarkan perkara fitn4h kepada umum di media sosial.

“Kalau betul tak pu4s h4ti, mari berjumpa dengan saya. Cukup la saya kena m4ki, kena c4ci dan keluarga semua kena h1na. Dalam minggu depan Insya-Allah, saya akan dapat keputusan daripada pihak polis.” kata FIza.

Terdahulu, Fiza telah mendirikan rumah tangga bersama Aizat Al-Jefri Abdul Kudus pada Disember 2016 dan hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.

Perkahwinannya bersama Aizat merupakan pernikahan kali ketiga buat Fiza.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://beautifulnara.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *