“Dia Happy Dan Cantik Sangat!”- Sharifah Zarina Dedɑh Bermimpi Allɑhyarhamah Siti Sarah

Artis

Terlalu banyak kebaikan yang dilakukan oleh Allahy4rhamah Siti Sarah sehingga ramai orang berkongsi tentangnya. Terbaru penyanyi, Sharifah Zarina mendedahkan dia bermimpi berjumpa dengan Allahy4rhamah.

Akui Mungkin Ada Yang Tak Percaya 

Kongsi di story Instagram, Sharifah berkata cerita yang dikongsinya itu mungkin ada pihak yang tidak percaya. Akuinya, dia mengalami mimpi tersebut pada hari Isnin baru-baru ini.

Foto – @sharifahzarina_official (Instagram)

“Kalau saya cerita ni mungkin tak ada orang percaya. Tapi tak apa saya nak cerita juga. Pagi semalam (9/8/2021) saya bangun jam 4. Terus buka telefon nak tahu perkembangan tentang Sarah. Tapi tak ada apa- apa lagi.

Dalam jam 5:30 lepas sahur saya check lagi telefon. Dan saya nampak berita menyed1hkan itu terpapar di skrin. Saya men4ngis sekuat hati. Lepas Dhuha mata mengantuk sangat saya terlelap sekejap. Wallahi saya mimpi arw4h Sarah”, tulisnya.

Ded4hnya dia men4ngis selepas mengetahui berita pem3rgian Allahy4rhamah sejurus sahur. Selepas melakukan solat Dhuha, Sharifah berkata dia menjadi mengantuk dan terlelap buat seketika.

Foto – @sharifahzarina_official (Instagram)

Jumpa Allah4arhamah Dalam Mimpi

Pelatun Langit Ketujuh ini berkata semasa tempoh tertidur itu, dia bermimpi berjumpa dengan Allahy4rhamah. Katanya, dia berjumpa dengan Allahy4rhamah di dalam sebuah masjid.

Foto – @sharifahzarina_official (Instagram)

“Saya mimpi arw4h Sarah pakai baju jubah dan tudung pink. Kami dalam masjid. Dia sangat gembira. Wahagnya cantik sangat. Saya bagitau kat anak-anak.

Tapi hari ini setelah terlalu banyak kebaikan dan amalan arw4h yang saya baca di media sosial, terdetik di hati saya, mungkin ini yang saya lihat di mimpi semalam. Benar dia ibarat bidadari di dalam mimpi itu”, kongsi Sharifah Zarina.

Sharifah mend3dahkan dalam mimpinya itu, Allahy4rhamah kelihatan sangat gembira dan wajahnya menjadi lebih cantik. Tambahnya lagi, selepas melihat kebaikan Allahy4rhamah diwar-warkan di media sosial, dia akui Allahy4rhamah Siti Sarah layak digelar sebagai bidadari Syurga.

Foto – @sitisarahraissuddin (Instagram)Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *