[VIDEO]“Adik Aku Buat Apa, Sampai Korang Kelɑm Kɑbut Ni?”- Abang Yakin Aisar Khaled Tɑk Salɑh

Artis

Nampaknya isu mengenai isu YouTuber, Aisar Khaled yang menjadikan kem4tian Allahy4rham Siti Sarah sebagai kandungan dalam salurannya semakin mem4nas.

Selepas netizen meng3cam tindakan pelakon muda itu, menerusi laporan dari Harian Metro, Shuib juga meluahkan rasa m4rah dia atas perbuatan Aisar.

Video Hanya Untuk Pengajaran, Aus Khalid Pertahankan Adiknya.

Sementara itu, abang Aisar yang dikenali dengan nama Aus Khalid tampil mempertahankan adiknya di Instagram. Aus mempersoalkan netizen yang menyalahkan adiknya membuat kandung tersebut di Youtube. Malah dia percaya kandungan itu tiada salahnya kerana ia hanya memberi pengajaran.

“Aku bukan nak cakap banyaklah..apa masalah korang dengan adik aku? Adik aku buat apa? Sampai korang kel4m-k4but sekarang ini? Adik aku buat content (kandungan) hanya untuk pengajaran saja! Yang korang kel4m kabut ini kenapa? Relaks jer, benda boleh chill!

“Lagi satu aku nak cakap, kau kalau buat d0sa dengan orang, kalau orang tu tak maafkan kau, sampai bila-bila lah kau macam tu! D0sa kau ada jer. Kalau kau minta maaf dengan Allah pun tak jalan, kecuali kau minta maaf dekat orang tu.

Video yang diambil dari IG Story nya itu telah dikongsikan semula oleh netizen dan mendapat kec4man teruk.

Dalam perkembangan lain, Aisar Khaled telahpun  memohon maaf dan sudah memadam video yang dimuat naik. Walaubagaimanapun, instagram pasangan adik-beradik ini nampaknya telah diprivasikan.  Ramai yang berpendapat ini salah satu cara untuk menaikkan jumlah pengikut lagi-lagi ketika ini mereka menjadi topik sensasi di media sosial. Betul ke?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Murai MY

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *