Tahap Oks1gen Siti Sarah Mak1n Menvrun, Shuib Mohon Doakan Isteri & Anak Dalam Kandungɑn

Artis

Di Instagram, Shuib memberitahu kepada umum bahawa isterinya iaitu Siti Sarah terpaksa dik3jarkan ke Hosp1tal Kebangsaan Malaysia (HUKM) berikutan tahap oks1gen yang semakin menurun.

Alami batvk dan tidak sel3sa

Difahamkan, Siti Sarah sepatutnya memot0ng gelang kuar4ntin semalam. Namun, pelantun suara ‘Kesetiaan’ ini  dipercayai mengal4mi b4tuk yang ser1us dan tahap oks1gen di dalam b4dannya semakin berkurang. Susulan daripada itu, Sarah dibawa ke hosp1tal menaiki ambvlans kira-kira pukul 6.30 petang bagi mendapatkan raw4tan segera. Sementera itu, Shuib memohon doa orang ramai agar isteri dan anak dalam kandvngan selamat tanpa sebarang masalah.

Doakan isteri dan anak saya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Assalammualaikum semua, saya mohon doakan isteri saya Siti Sarah dan anak dalam kandvngan diberi kesihatan kembali dan dipermudahkan segala urusa. Allah maha segalanya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata rakan artis mendoakan agar Siti Sarah dan anak dalam kandvngan berada dalam keadaan sihat sentiasa. Rakan artis yakin bahawa Sarah seorang yang kuat dan mampu melawan w4bak ini.

Sumber: Shuib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *