Siti Nordiana Tuntvt 5 Sekawan Bayar RM2.5 Juta, Mohon Maaf Di Media

Artis

Nampaknya kem3lut antara Siti Nordiana bersama Lan SoloSyura Badron serta tiga lagi individu memasuki episod baru apabila Nana menvntut permohonan maaf menerusi media serta membayar RM500,000 setiap seorang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)


Tiga indivdiu lain yang turut did4kwa ialah isteri kepada Lan, Sheila Hassim, jurusolek Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin. Pegu4m yang mewakili mereka iaitu Alan Razak mengesahkan telah pun menerima writ s4man dan pernyataan tuntvtan.

Alan turut memberitahu, Siti Nordiana juga menuntvt g4nti rugi khas, g4nti rugi tervk dan ganti rugi tel4dan menerusi tuntvtan tersebut.

“Selepas ini akan ada sesi pengurusan k3s yang mana akan dijalankan secara vitrual melibatkan saya dan pegu4m Siti Nordiana dengan pihak Mahk4mah Seksy3n Kuala Lumpur pada 9 Ogos ini.

“Melalui sesi itu juga, mahk4mah akan minta pegu4m-pegu4m untuk explore kebarangkalian untuk menyelesaikan k3s di luar mahk4mah tanpa perlu melalui perbicaraan penuh,” katanya.

Sebelum ini, Siti Nordiana menuntut lima individu tersebut untuk membuat permohonan maaf dalam tempoh 24 jam serta membayar RM200,000 setiap seorang kepadanya. Bagaimanapun, kelima individu berkenaan gagal berbuat demikian dalam tempoh yang diberikan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *