[VIDEO] Pernah Beritahu Nak Beri RM50k, Sekali MK K-Clique Pergi Jumpa Pakcik Hadi

Artis

Sejak video seorang usahawan dan juga influencer terkenal didakwa bi4dap dengan seorang warga emas tular, ramai yang telah tampil menyuarakan rasa geram melihat video tersebut.

Paling mencuri tumpuan adalah perkongsian penyanyi terkenal dari kumpulan K-Clique, iaitu MK K-Clique atau nama sebenarnya  Muhammad Hairi Amin bin Hamdan di ruangan IG story tempoh hari.

Dia yang berang menonton video tersebut telah menulis mahu memberi RM50,000 kepada pakcik tersebut selepas berasa geram apabila mengetahui yang warga emas berkenaan ditawarkan RM50 kerana berani ke depan.

Sedar akan kesilapannya yang terbawa emosi, MK telah memohon maaf selepas itu dan mengakui berasa sesal setelah ditegur dan dinasihati peminatnya mengenai tindakan terburu-buru itu.

Dia juga menerima pendapat yang memaklumkan ada cara lain yang lebih baik untuk membantu warga emas itu dari terus menyer4ng individu yang didakwa berlaku bi4dap terharap warga emas tersebut.

Menerusi aplikasi TikToknya, selebriti tersebut telah datang ke Pusat Transit Gel4ndangan Kuala Lumpur untuk bertemu sendiri dengan pakcik berkenaan yang dikenali sebagai Pakcik Hadi bagi bertanya khabar dan berborak buat seketika.

Walaupun tidak kedengaran perbualan mereka, namun MK sempt menulis di ruangan kapsyen dengan mendoakan agar Pakcik Hadi sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki dalam hidup.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen di ruangan TikTok penyanyi itu dengan mengakui sebak tiap kali melihat video Pakcik Hadi di media sosial.

VIDEO :

Mereka juga turut memuji MK yang sudi menyantuni lelaki tersebut dan memberi contoh yang baik kepada masyarakat terutamanya anak muda.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber: https://bartasangbad.site/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *