“Tak Tutup Mic Ke?” – Pendengar Hot FM Terk3jut AG & Fad Bocey Dimɑrahi Ketika ‘On Air’

Artis

Sebentar tadi, pendengar-pendengar Hot FM meluahkan rasa terkejut apabila dua penyampai radio sementara bagi slot pagi stesen radio itu, AG dan Fad Bocey secara tiba-tiba telah dim4rahi oleh seorang lelaki dipercayai dari pihak pengurusan.

Mikrofon Tidak Tutup?

Ketika itu, sebuah lagu sedang dimainkan namun kedengaran suara seorang lelaki menegur kedua-dua penyampai radio tersebut.Bagaimanapun, tidak lama kemudian slot tersebut digantikan oleh seorang penyampai radio lain dan memohon maaf kerana sebelum itu telah berlakunya isu teknikal.

Menjengah ke hantaran terkini di laman Instagram Hot FM, rata-rata pengikut stesen radio itu mendakwa mikrofon AG mahupun Fad tidak ditutup sekaligus menyebabkan perbualan mereka dapat didengari di corong radio. Manakala, tidak kurang juga ada diantara mereka menyifatkan bahawa ia merupakan gimik semata-mata berikutan Hot FM bakal mengalami transformasi baharu pada 2 Ogos kelak.

Pendengar Kec3wa

Namun begitu, terdapat luahan kec3wa daripada pendengar kerana ins1den tersebut sedikit sebanyak memberi pengaruh dan tanggapan negatif di awal pagi.

Sekadar info, rangkaian radio Media Prima Berhad (MBP), RIPPLE melaksanakan rancangan transformasi perniagaan membabitkan perubahan operasi termasuk kandungan dan barisan penyampai untuk semua rangkaian radio MPB.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *