Terkini, Penyanyi Siti Sarah Dan Shuib Sekeluarga Disahkan Positif C0VlD-19

Artis

Kuala Lumpur: Penyanyi dan usahawan popular, Siti Sarah mende.dahkan dia dan suami yang juga peIawak Shuib serta anak-anaknya disahkan posltif C0vid-19.

Siti Sarah berkata, dia menerima ketentuan Ilahi dengan hati terbuka dan berlapang da.da.

“Kami dah dapat keputusan uj1an saringan pagi ini.. Dvkacita dimaklumkan, kami sekeluarga pos1tif C0vld-19.

“Ini semua ketentuan Allah, kami menerima dengan hati terbuka dan berlapang d.ada. M0hon semua d0akan kami sekelurga mengha.rungi 14 hari ni. Kami serahkan semuanya kepada Allah. Amin insya-Allah,” tulisnya.

Menurut Siti Sarah, dia menganggap apa yang berlaku sebagai satu hikmah dan mahu kekal posltif.

“Saya nak jelaskan untuk eIak saIah faham, urusan perniagaan dan perkara lain berjalan seperti biasa. Pihak admin akan mu.at naik di Instagram ini bagi pihak saya.

“Saya dan keluarga nak kekal posltif dan melihat apa yang terjadi ini sebagai satu hikmah. Doakan saya dan keluarga segera sembuh,” katanya.

Video:

Semalam, Siti Sarah memaklumkan pembantu rumah mereka disahkan posltif wbak berjngkit itu dan mereka sekeluarga menjalani ujlan calitan di rumah.

Siti Sarah berkahwin dengan peIawak dan ahli perniagaan, Shuib atau nama sebenar, Shahmira Muhamad, 37, pada 26 Februari 2011.

Hasil perkahwinan, pasangan ini mempunyai tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6. Malah, Siti Sarah kini hamil anak keempat.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : HMetro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *