[VIDEO]Ibu Muda Ini Kongsi Kisah Bersɑlin Anak Pertama Di Usia 16 Tahun Sampai Terlelɑp Lepas Menerɑn

Artis

Trend kahwin muda dilihat sudah menjadi kebiasaan pada masa sekarang. Jadi, tidak peliklah andai pelajar yang masih bersekolah sudah mendirikan rumah tangga walaupun usia dibawah 18 tahun.

Namun, jika sudah j0doh dan suka sama suka, perkara baik sebegitu rasanya tidak perlulah dipersulitkan dan sebagai ibu bapa, merestui pilihan mereka adalah jalan terbaik.

Bersalin anak pertama di usia 16 tahun

Hal ini samalah seperti yang dil4lui seorang wanita apabila pernah tular di media sosial kerana melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihan di usia 16 tahun.

Kali ini, wanita yang menggunakan n4ma akaun @_syasyaadira sekali lagi viral apabila memuat naik momen ketika menahan sakit hendak bersalin anak pertamanya pada usia tersebut.

VIDEO

Suami setia teman disisi

Menurutnya, bukan mudah untuk seorang wanita yang masih muda menghadapi s4kit sebelum bersalin sehingga jam 4 pagi dan perlu men3ran bayi keluar walaupun tenaga ketika itu tinggal sedikit.

Namun, disebabkan suaminya s3tia menemani di sisi dan sangat memb3ri sokongan, dia akhirnya berjaya melahirkan anak pertama di usia yang cukup muda.

VIDEO

Pernikahannya yang sudah pun menjangkau usia 4 tahun dan dikurniakan 2 orang anak ini terus bahagia dan dia sangat bersyukur mempunyai suami yang cukup sempurna untuknya.

Disamping itu, @_syasyaadira juga sempat menitipkan pesanan kepada warganet supaya terus menghargai isteri kerana perjuangan wanita tersebut cukup besar memandangkan perlu berkorban nyawa untuk melahirkan zuriat tersayang.

Suami pun sama menangis
Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan memuji tindakan suami kepada wanita itu yang setia menemani isteri yang sedang sakit hendak bersalin.

Kebanyakkan mereka yang meninggalkan komen terutamanya wanita berharap agar mereka juga dikurniakan seorang suami seperti itu dan ada juga yang berkongsi pengalaman sama seperti @_syasyaadira.

 

Sumber: https://www.news.allmhi.com/2021/07/20/kisah-ibu-muda/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *