“Nanti Saya Share Muka Dia’- Hilɑng 18K! Fizz Fairuz Lapor Scɑmmer Di Bɑlai P0lis

Artis

Tular di media sosial Fizz Fairuz baru ini, bila mana aktor popular ini berkongsi berita bahawa dirinya telah di scɑm dan segera membuat laporɑn di balai polls Sentul.

Kena Scɑm Hilɑng 18K

Fizz Fairuz meluɑhkan rasa marɑhnya di Instagram selepas di scɑm individu tidak bertanggungjawab, aktor ini memaklumkan bahawa dirinya telah hilang RM18,000 ribu.

“Hari malang hari ini. Selama ini aku dengar orang kena scɑm, kali ini aku kena scɑm 18K adoi.. Celɑka betul lah, ambil kesempatan atas orang lain.

Katanya ada tender buka, rupanya bila pergi selidik dengan DBKL tak ada pun. Puii.. Apa punya manusia lah. Aku pastikan kau duduk dalam lokɑp.” Luahnya di Instagram Story

Segera Buat Laporan Polls

Mengetahui dirinya telah di scɑm, Fizz Fairuz segera membuat laporɑn pol!s di balai pol!s Sentul dan memuatnaik hantaran di Instagram menyatakan selepas ini dirinya tidak akan mudah untuk mempercayai orang lain lagi.

“Apa yang berlaku ada hikmahnya, apa pun aku masih positif. Sebab aku ada undang-undang, aku nak keadilan. Lepas buat laporan, rupanya ramai lagi kena scɑm dengan mamat ini. Pengajaran, lepas ini jangan percaya orang dah.

Luar nampak baik, tapi hati busvk macam setɑn. Musibɑt betul.” Tulisnya

Peminat Minta Fizz Fairuz Dedɑhkan Scɑmmer

Melihat hantaran video aktor ini, ramai yang bertanya siapakah individu berkenaan dan ramai yang mendoakan agar segala urusan pelakon ini dipermudahkan.

Scɑmmer telah Ditɑngkap!

Menerusi hantaran terbaru Fizz Fairuz hari ini, dimaklumkan bahawa pihak pol!s telah berjaya memb3rkas scɑmmer tersebut dan mengucapkan terima kasih kepada Polis Diraja Malaysia kerana pantas bertindak membuat penangkapan individu tersebut.

Foto – Instagram @fizzfairuzofficial

Semoga urusan Fizz Fairuz dipermudahkan dan hal ini diselesaikan dengan segera.

 

Sumber: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *