Bertudung Tapi Pakai Baju Ket4t, Penampilan Ameera Khan Sekali Lagi Dik3cam Netizen

Artis

Personaliti media sosial yang juga adik kepada Noor Neelofa, Ameera Kham menarik perhatian ramai apabila berkongsi beberapa keping foto pakaiannya yang agak ket4t sehingga menampakkan bentuk tvbuh.

Menerusi laman sosial Instagram, Ameera atau lebih mesra disapa Little Miss Khan memuat naik foto hasil kolaborasi bersama jenama mewah Fendi untuk tatapan umum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)


Menerusi perkongsian itu lagi, Ameera yang telah berhijab mengenakan gaun santai paras lutut yang digayakan bersama stoking panjang.

Oleh kerana foto tersebut diambil daripada atas, pakaiannya kelihatan agak ket4t dan jelas memperlihatkan bentuk tubvh Ameera.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata wargamaya mengkritik penampilan tersebut kerana dianggap tidak sesuai dengan imej wanita berhijab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)


Malah, ada yang menggelarkan baju Ameera itu sebagai sarung nangka kerana terlalu k3tat.

Tidak kurang juga ramai yang memberikan pujian kepada Ameera yang selalu tampil cantik apabila mengenakan apa juga pakaian.

Ada yang tak kena dengan gambar ni. Tapi takpelah, doa saya semoga one day awak akan dapat hidayah Allah betul-betul,” komen seorang wargamaya.

Kalau iya pun berhijab, elok la sikit. Adui suka buat kontrov3rsi hurm,” tegur seorang wargamaya.

You’re gorgeous kak Meera, stunning as always,” puji seorang wargamaya.

Jangan pakai macam ni, public figure kan,” pesan seorang wargamaya.

Tudia balut nangka,” usik seorang wargamaya.

Erm macam tak sesuai dan tak sopan dengan LMK,” tulis seorang wargamaya.

Entahlah ko ni LMK, nak tegur lebih-lebih, aku sendiri pun tak sempurna. Hope one day ko jadi macam Neelofa,” luah seorang wargamaya lagi.

Pada Mac lalu, Ameera tampil dengan imej berhijab sehari sebelum pernikahan kakaknya, Neelofa bersama PU Riz.

 

Sumbar: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *