“Kau Jangan Lebih-Lebih, Tak Bergaji Kau Aku Buat Kang” – mStar Dim4ki Anju

Artis

Zarina Anjoulie memberi am4ran kepada wartawan mStar Online dalam mengeluarkan artikel mengenai dirinya terutama membabitkan hubungannya dengan Zoey Rahman.

Kredit foto: IG

Di Instagram, Anju berkongsi tangkap layar akaun satu hantaran di IG mStar yang memuat naik gambar artikel yang seolah-olah menudvh hubungan rapatnya dengan Zoey sebagai drama marketing.

Di ruangan komen, Anju membidas tajuk dan kapsyen di IG dibuat admin mStar dengan menafikan bahawa netizen ada membuat kenyataan berkenaan.

Dakwa Anju, pihak berkenaan sak1t h4ti tidak dapat menemu bualnya sehingga mereka cerita kononnya ‘netizen hidu Zoey Rahman dan Zarina Anjoulie buat drama marketing, berlakon sweet’.

“Kau jangan nak lebih-lebih. Kalau kau lebih, kau tahu apa aku akan buat. Tak bergaji aku buat kau,” katanya memberi am4ran.

Kredit foto: IG

Di ruangan komen, ramai juga netizen mend4kwa wartawan mStar sering membuat tajuk bercanggah dengan perbincangan hingga memf1tnah orang lain.

Bagaimanapun, segelintir netizen tampil mend4kwa memang ada netizen menyebut apa yang dinafikan Anju itu.

Namun, ada yang tidak bersetuju dengan cara wartawan menggunakan komen netizen untuk dijadikan kenyataan pada tajuk artikel.

Kredit foto: IG

Ini bukan kali pertama mStar dim4ki golongan selebriti. Sebelum ini, pasangan Isa Khan dan Risteena kesal dengan mStar kerana meng4sak mereka bagi mencari bahan berita.

 

Sumber:CARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *