Ingatkan Tengah Main, Rupanya Kucing Makan Plastik Bikin Pan1k

Semasa

Menjaga kucing di rumah ada kalanya sama seperti menjaga kanak-kanak kecil yang perlu sentiasa dipantau dan diperhatikan. Sama macam kejadian yang berlaku pada pemilik kucing ini apabila berlaku satu kejadian tidak diduga pada kucingnya ini.

Kucing biasanya suka bermain dengan benda-benda yang boleh mendatangkan bah4ya kepada mereka. Telatah kucing ini yang asyik bermain dengan plastik menerima lebih sejuta tontonan setakat ini.

@90smisuI WANT TO CRY MY POOR BABY #catsoftiktok #cats #dumbcat #fyp #fy #foryoupage #foryou♬ original sound – rhita

Di dalam video yang dikongsikan ini, kucing berwarna oren itu dilihat sedang bermain dengan plastik sambil menggigitnya. Pemiliknya juga tidak menyangka apa-apa yang pelik kerana menyangka kucingnya sedang seronok bermain.

Namun sebenarnya, kucing itu telah terc3kik plastik yang dikunyahnya itu dan tidak dapat mengeluarkannya. Sebaik saja pemiliknya menarik plastik itu, kelihatan plastik yang panjang keluar dari mulut kucing itu.

plastik

Malah pemiliknya turut sama terkejut apabila mendapati sejumlah plastik yang agak banyak sudah berada di dalam mulut dan tekak kucingnya itu.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut tidak menyangka plot twist yang berlaku pada akhirnya. Dalam masa yang sama, ada juga yang menasihatkan plastik sememangnya bahaya untuk kucing walaupun mereka gemar bermainnya.

“Jangan bagi kucing main plastik.”

ingatkan tengah main

“Nasib baik dia ada dekat situ.”

kucing

“Aku pikir comel dia kunyah… rupanya terc3kik.”

komen

“Nasib baik dia tinggalkan sikit kat luar mulut.”

tik tok

 

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *