“Oh no”- Video Anju terk3jut disapa lelaki ketika shopping, ramai pula dedah sikap humble di TikTok

Artis

Pelakon, Zarina Anjoulie atau turut mesra dipanggil peminat dengan nama Anju membuatkan ramai netizen dapat melu4hkan sikap humble dirinya di ruangan aplikasi TikTok selepas tularnya satu rakaman video.

Seorang pengguna aplikasi tersebut pada mulanya sedang menonton video live pelakon tersebut dimana Anju sangat suka berkomunikasi dengan peminat menerusi platform tersebut dan sering menunjukkan aktivitinya bersama anak.

Anju

Melalui video yang dikongsikan pengguna TikTok lelaki atas nama K4Y, Anju dilihat membuat live sedang shopping barang-barang keperluan seorang diri.

Jadi dia dengan tergesa-gesa ingin melihat Anju kerana kebetulan menonton video live selebriti tersebut namun tidak disangka-sangka dia merasa kesian kerana Anju terkejut selepas disapanya.

Namun begitu, sikap humble selebriti itu bukan sahaja dipuji oleh pemilik akaun TikTok berkenaan malah ramai netizen meninggalkan pandangan yang sama terhadap Anju.

@its_k4ySian @zarinaanjoulie_ terkujut haha 😆. Nice meeting you kak ☺️ #fypシ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Malah ujarnya kepada netizen juga Anju sangat humble sehinggakan di pasaraya tersebut dia menegur peminat seperti sudah lama kenal.

“A ah Anju humble gila. Semua dia tegur dekat eaon tu macam dah kenal lama”

IMG_20210707_121552

“I pun pernah jumpa dia kat luar tak sombong pun”

IMG_20210707_121611

Anju

“Dia tak sombong macam sesetengah artis. Walau ada perangai perangai dia yang kecam tapi dia humble”

IMG_20210707_121713

 

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *