5 Kontr0versi Mengaitkan Rumahtangga Shuk Sahar, Sampai Kena S1hir?

Artis

Kontr0versi mengenai rumahtangga pelawak terkenal Shuk dan isterinya Rossa atau nama sebenarnya Rossalennah Natassyiah Asshaferah kembali bergel0ra semula.

Semua ini tular apabila Rossa berkongsi di Instagramnya, mengenai serba sedikit perihal tentang kem3lut yang melanda rumahtangganya bersama pelawak terkenal ini

#1 Rossa Sedia Dimadukan

Foto – Kosmo via Instagram Rossa @rossa.sera

Menerusi hantaran Rossa di Instagram Story, wanita berhati cekal ini meluahkan dirinya sedia untuk dimadukan, asalkan wanita terbabit menerima diri dan anak-anaknya dan bukan menghancvrkan keluarganya.

#2 Diri Divgut Pihak Ketiga

Foto – Kosmo via Instagram Rossa @rossa.sera

Meski Rossa sudah memberi keizinan untuk suaminya itu berkahwin lain, Rossa tetap juga menerima ugvtan dari pihak ketiga dan perbuatan sedemikian menunjukan seolah-olah Rossa pula perampas suami orang walhal sebaliknya yang berlaku.

#3 Beri Kebenaran Shuk Kahwin Satu Lagi

Foto – Instagram Rossa @rossa.sera

Berdasarkan hantaran tersebut, terang-terang Rossa memberi kebenaran untuk Shuk berkahwin dengan wanita tersebut jika wanita berkenaan menerima Rossa dan anak-anaknya.

Meskipun Rossa memberi keizinan, hati wanita mana yang tidak terlvka dan disakiti dengan perkara seperti ini, apatah lagi pihak ketiga tidak segan-silu mengganggu rumahtangga orang lain.

#4 Sih1r Mungkin Salah Satu Penyebab Rumahtangga Dig4nggu

Kemelvt yang mel4nda rumahtangga Shuk dan Rossa ini juga mungkin berpunca dari s1hir, berdasarkan video yang dimuatnaik di akaun Rossa terdapat bunjutan yang diikat bersama tali hijau itu merupakan sih1r sant4u yang dihantar untuk mengganggu keluarga dan rumahtangga Shuk dan Rossa.

#5 Rossa Mahu Penghantar S1hir Bertavbat

Foto – Instagram Rossa @rossa.sera

Ibu kepada dua beranak ini tidak mahu menvduh atau menunding jari kepada siapa-siapa, cuma berharap agar perbuatan sy1rik tersebut dihentikan.

Terdahulu Shuk telah pun memohon maaf kepada Rossa atas kecur4ngannya itu, tetapi kini kem4lut kembali bergel0ra semula. Apapun semoga masalah rumahtangga dapat diselesaikan dengan baik dan jernih seperti sedia kala.

 

Sumber: Murai my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *