Sampai Doakan Kapal Terbang Terh3mpas? Ibu Mertua Tiri Nora Danish Teruk Dikec4m Netizen Gara-Gara Hal Ini

Artis

Di laman Twitter ketika ini hangat membicarakan mengenai ibu mertua tiri pelakon Nora DanishDatin Seri Haflin Saiful yang memuatnaik beberapa keping foto dan video di laman Instagram nya yang dikatakan telah berlepas ke Perancis.

Netizen Luah Rasa Kec3wa, Doakan Pesawat Haflin Terh3mpas 

Difahamkan, tujuan isteri kepada Datuk Seri Nazri Aziz itu ke sana adalah bagi mendaftarkan persekolahan anaknya.

Rata-rata netizen meluahkan rasa ger4m serta kec3wa dengan sikap Haflin yang dilihat seolah-olah meny1ndir mereka yang mengecamnya.

Nazri Turut Dik3cam

Malah, ada diantara mereka yang mendoakan agar kapal terbang yang dinaiki Haflin dan anaknya itu terh3mpas ketika dalam perjalanan ke sana.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan bahawa Nazri turut sama dalam penerbangan tersebut berikutan Ahli Parlimen Padang Rengas itu juga dikec4m oleh beberapa ahli parlimen yang lain. Menurut pandangan mereka, Nazri disifatkan sebagai tidak sensitif atas keputusannya untuk ke luar negara erutama ketika rakyat masih berg3lut untuk terus bertahan dalam gelombang keempat pand3mik Cov1d-19.

Jelas mereka, Nazri sepatutnya menunjukkan rasa perohtin dengan memberi bantuan dan ‘turun padang’ khususnya di negeri Perak. Meninjau ke hantaran terkini Haflin, dia telah menutup ruangan komen di laman Instagram berikutan menjadi ‘sasaran’ kec4man netizen.

 

Sumber: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *