[VIDEO] ‘Aku Ingat Cucu Yang Aku Bela Dulu’ – Momen Nenek Hulur RM50 Kepada Cucu Undang Seb4k!

Keluarga Semasa

Kasih sayang seorang nenek terhadap cucunya memang tiada penghujung. Kalau masih ada lagi nenek pasti dapat merasai perhatian yang diberikan olehnya seperti masak makanan yang kita mahukan atau memberi kita duit belanja.

Tokwan bagi duit belanja

Menerusi video yang dimuat naik oleh Official_senyumss di akaun TikTok, kelihatan neneknya memberi duit belanja kepada cucu kesayangannya. Perkara itu seolah-olah sudah menjadi rutin neneknya yang selalu memberikan duit kepada cucunya.

Walau bagaimanpun, Tokwannya telah memberikan duit sebanyak RM10 kepadanya, namun selepas itu wanita berkenaan menghulurkan lagi duit RM50.

Dalam pada itu, Tokwannya sempat berseloroh mengatakan yang jika cucunya tidak mahu duit berkenaan dia akan mengambilnya semula. Tetapi momen berkenaan bertukar menjadi sebak apabila Tokwannya mengatakan bahawa dia masih ingat lagi cucunya yang dijaga sejak kecil lagi.

Ambillah Mad. Aku ingat lagi kan kau, aku ingat cucu yang aku bela dulu.

Video yang berdurasi 19 saat itu telah meraih sebanyak lebih dua juta tontonan dan lebih lapan ribu komen daripada netizen.

‘Aku nak menangis tapi aku tahan..’

@official_senyumssAku nak menangis tapi aku tahan,doakan tokwan aku sentiasa sihat🤲🏻 #fyp #fypシ #esekeli♬ nhạc nền – Chill Uot Lofi

‘Kenapa tiba-tiba mata masuk habuk ni’

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet sebak melihat video berkenaan. Malah ada juga di antara mereka yang berkongsi pengalaman bersama nenek mereka.

Sumber : official_senyumss via Ohbulan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *