‘Kelahiran Pertama & Terakhir’ – Air Ketvban Masuk Dalam Saluran D4rah & Leher Ditebvk, Wanita Terk1lan Rahlm Dibvang

Keluarga Semasa

Setiap wanita yang bergelar ibu mempunyai pengalaman yang berbeza-beza ketika melahirkan cahaya. Tak dapat digambarkan kesak1tan yang ditanggung oleh mereka.

Begitulah yang dilalui oleh wanita ini yang berdepan det1k cem4s ketika melahirkan zuriatnya. Lebih menyedihkan apabila mengetahui itu adalah kelahiran pertama dan terakhirnya.

Air ketvban masuk ke saluran dar4h

Kisah sayu itu dikongsikan oleh seorang wanita yang dikenali dengan nama Szry Ertyqa. Wanita ini menjelaskan saat bayi dilahirkan, air ketvban termasuk sedikit ke dalam saluran dar4h sehingga mengalami beberapa komplikasi. Jelasnya lagi, pada awalnya dia telah dimasukkan ke Hospital Kuala Lumpur sebelum dipindahkan ke Hospital Serdang.

Pertama kali sedar di Hospital Serdang, ingatkan kena langg4r lori ke sebab t3ruk sangat rupa.

Selepas selesai pembed4han, dia dibawa ke Hospital Tengku Azizah. Jika dilihat daripada video yang dikongsikan, kedua-dua belah tangannya mengalami bengk4k dan leb4m, pervtnya terdapat kesan j4hitan selain terdapat parvt di leh3rnya.

Sebelum doktor beritahu rah1m dan dibvang, memang dah dapat agak pun. Sebab takkan bersalin setervk macam ni. Bangun tengok pervt kesan cz3r melintang dan panjang menegak ke atas pusat.

Jelas wanita ini lagi, kedua-dua belah tangannya telah dicvcuk untuk dimasukkan dar4h tetapi disebabkan tangannya sudah leb4m, dar4h tidak dapat masuk. Jadi doktor terpaksa men3buk leh3rnya.

Kelahiran pertama dan terakhir

@ellysshafatiemahKelahiran pertama dan terakhir😊~ #wanitatanparahim #peluangkedua #babygurl #pertamakali♬ Terdiam Sepi – Nazia Marwiana

@ellysshafatiemahTq @nuramanda85 orang pertama sedar kehilangan ak😘😘😘..Full story dekat page saya. #wanitatanparahim #peluangke2 #icu #aicu #cicu♬ Izinkan – Thomas Arya & Iqa Nizam

Rancang nak buat IVF tahun depan

Sumber: Szry Ertyqa via OHBULAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *