“Amende Ni Hahaha” Babak Sinetron Tak Masuk Akal Cuba Selamatkan Diri,Tapi Lain Pula Yang Jadi.

Artis

Babak drama atau filem tidak masuk akal kadang-kadang boleh buat rasa ‘turn off’ nak sambung tonton. Namun ada juga yang terhibur dengan babak yang tidak pasti disengajakan atau pun tidak ini.

Kebiasaannya kalau drama atau filem Tamil memang biasalah dapat lihat babak lawan-lawan yang kadang-kadang boleh buat rasa terpegun ada menyaksikannya. Namun begitu, baru-baru ini babak dari sinetron pula ada yang tidak masuk akal

Dalam video pendek yang dikongsikan semula oleh seorang pengguna Twitter ini kelihatan seorang wanita sedang melarikan diri dan seorang lelaki mengejarnya. Apa yang mencvri perhatian ramai adalah apabila wanita itu hampir terjatuh ke dalam gaung.

Kebiasaannya kalau orang terjatuh akan berpaut pada akar pokok, ya ini yang dibuat wanita tersebut. Namun dia belum lagi terjatuh dan wanita tersebut berpaut pada akar pokok itu. Lebih pelik lagi lelaki itu turut bantu wanita tersebut. Berikut adalah video babak sinetron tak masuk akal tersebut:

Perkongsian babak sinetron tak masuk akal ini telah membuatkan warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Nasib baik ada akar kayu tu”

Babak Sinetron Selamatkan Diri 3

“Siotlah hahaha..Habis takleh cari makan kalau movie tamil nampak ni”

Babak Sinetron Selamatkan Diri 2

“Jangan bagi director movie Tamil nampak ni”

Babak Sinetron Selamatkan Diri 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *