Renungan Mata Dia Tu Boleh Nampak Betapa Rindu Sangat-Sangat Kat Arw4h-Netizen

Artis

Menerusi ruangan Instagram, balu pelawak Allahy4rham Abam Bocey yang dikenali dengan nama Siti Norhidayah Mohd Ali atau turut mesra dipanggil Hidayah sering berkongsikan perkembangan dirinya dan anak lelaki mereka kepada umum.

Hidayah juga memuat naik momen anak lelakinya yang dinamakan, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey yang mana dia kini semakin membesar dengan sangat comel dan sekarang mencecah usia dua tahun.

Hamzah

Anak pertamanya ini dikatakan saling tak tumpah seperti ayah, Abam Bocey dan membuatkan peminat suka melihat Hamzah di ruangan Instagram Hidayah.

Walau bagaimanapun, satu rakaman video terbaru dimuat naik ini mengundang wargamaya seb4k melihat kelakuan Hamzah yang kenal dan memanggil ayah selepas Abam Bocey muncul di kaca televisyen.

Kongsi Hidayah diruangan kapsyen bersama satu rakaman video berkata bahawa anaknya itu tidak pernah melupakan ayahnya dan Hamzah sentiasa mendoakan Abam Bocey.

“Siapa tu Hamzah??Ayah yeahhh, Hamzah tak pernah lupa Ayah, sentiasa doakan Ayah. 1 tahun 4 bulan Syed Umar Mokhtar.” Tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hidayah_ (@hidayah_abam)

“Renungan mata dia tu boleh nampak betapa rindu sangat-sangat kat arw4h. Aunty jadi seb4k pulak..”

IMG_20210611_080729

“Rindu kat arw4h Abam. Rindu lawak-lawak arw4h…”

IMG_20210611_080746

“Sedihnya tengok Hamzah…”

Hamzah

 

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *