Setelah Berdiam Diri,Akhirnya BekasSuami ZarinaAnjoulie Tampil Buka Mulutt. Dla Berltahu Apa Yang Jadl Sebnarnya

Artis

Episod perb.alahan selepas berc.erai memb.abitkan Zarina Anjoulie bagaikan tidak berkesudahan apabila kini pelakon itu mend.akwa diu.gut bekas suami, Eilyas Azhar.

Enggan membiarkan hidupnya terus digang.gu, Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul, tampil membuat laporan polis kedua terhadap lelaki itu.

Kali pertama laporan polis dibuat pada bulan lalu selepas Eilyas dida.kwa mencer.oboh rumahnya hanya untuk merakam foto a.ib.

“Ikutkan saya memang nak move on dengan apa yang berlaku dan tak mahu lagi menyebut nama dia. Sebab saya pun memikirkan perasaan bekas ibu dan bapa mentua saya.

“Tapi sejak akhir-akhirnya, banyak ugutan yang saya terima daripada dia. Pada mulanya, memang saya nak berdiam diri sahaja tapi kali ini sudah mel.ampau. Bukan niat saya nak buka a.ib dia.

“Tapi macam-macam u.gutan yang saya terima. Bulan lalu, saya sudah membuat laporan polis terhadap dia yang menc.eroboh rumah saya dengan memanjat demi mengambil gambar a.ib saya.

“Malam tadi pun saya ada buat laporan polis kali kedua selepas terima lagi u.gutan. Sepanjang setahun kami berkahwin, dia suka ambil gambar a.ib saya dan jadikan bahan untuk u.gut saya setiap hari,” katanya pada Ahad.

Pada Sabtu malam, Zarina memuat naik foto dia berada di Ibu Pejabat Polis Daerah Nilai, Negeri Sembilan.

Turut dikongsikan tangkap layar b.ukti laporan polis yang dibuatnya sebelum berti.ndak memadamnya selepas beberapa minit dikongsikan.

Menerusi laporan pada 3 Mei lalu, Zarina mengesahkan dia sudah berc.erai dengan Eilyas selepas rujuk buat kali pertama pada 2 awal Mac lalu.

Ia merupakan pengumuman penc.eraian kali kedua dengan Eilyas kerana pada 27 Januari lalu, Zarina pernah memaklumkan perkahwinan mereka sudah berakhir selepas enam bulan mendirikan rumah tangga.

Susulan pend.edahan Zarina di Instagram, Eilyas atau Yas tampil meluahkan rasa kesal dengan t.indakan aktres itu berkongsi cerita dalam kain mengenai keretakan rumah tangga mereka di Iaman sosial.

Dalam pada itu, Zarina mengakui dia terpaksa berkongsi beberapa bukti di Instagram untuk mempertah.ankan dirinya selepas dif.itnah oleh bekas suaminya.

“Bila dia mula memf.itnah saya… saya terpaksa tampil memperta.hankan diri. Sebabkan dia, satu Malaysia s.erang saya tanya apa yang saya buat sampai kena c.erai melalui Instastory.

“Orang asyik fikir saya buat sesuatu yang te.ruk sampai kena c.erai macam itu. Kalau orang normal dan waras, takkan ce.raikan isteri di Instastory la.

“Kali ini, saya terpaksa kongsi beberapa b.ukti untuk pert.ahankan diri saya. Selama ini dia rasa saya takut sebab dia boleh ugut dengan gambar-gambar a.ib saya.

“Tapi dia s.ilap, saya tak t.akut pun dengan dia! Kalau betul saya fi.tnah, kenapa dia tak buat laporan polis? Dan kenapa dia diam apabila saya keluarkan b.ukti?” ujarnya.

Zarina mendirikan rumah tangga dengan Eilyas pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan.

Zarina sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan jejaka berasal dari Brunei pada tahun 2015 dan berc.erai pada Disember 2016.

Bekas Suami Tampil Dengan Instastory

Kredit : Mstar/IG

Sumber: https://f-uh.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *