Dakw4 Perempuan Kelantan ‘Pi$au Cukur’, Peng0tor, K0men Gadi$ Ini Undang Kec4man Ramai

Semasa

Sebelum ini, viral kisah seorang pemuda mengambil keputusan untuk berpi$ah dengan kekasih hatinya dipercayai bakal ibu mentua meminta hantaran sebanyak RM30,000. Nilai wang ter$ebut dianggap keterlal.uan dan mahal sehingga menyebabkan dirinya tidak mampu. Kisah itu bagaimanapun telah mendapat reak$i net1zen.

Namun, lebih menjadi perhatian ramai apabila satu komen yang ditinggalkan oleh seorang gadis ini undang kecaman ramai apabila didak.wa dan menyarankan untuk mana-mana lelaki tidak memilih wanita dari negeri Kelantan sebagai j0doh disebabkan beberapa $ebab.

Jangan cari j0doh perempuan Kelantan

Difahamkan, gadis berkenaan menyarankan mana-mana lelaki untuk tidak mencari j0doh dalam kalangan perempuan dari negeri Kelantan dengan mendak.wa mereka pemala$, peng0tor, j1jik dan pi$au cvkur. Dakw.anya lagi, perempuan Kelantan diangg.ap seperti warga Indonesia.

Undang kec4man net!zen

Susulan itu, netizen mula mengec.am p0sting gadi$ berkenaan kerana p0stingnya yang meliba.tkan marua.h wanita dan negeri lain. Net1zen turut menasihati agar dia lebih berhati-hati selepas ini untuk mengeluarkan sebarang kenyataan berbaur mengh1na orang lain dan melibatkan nama negeri.

Sumber: Pantai Dalam Community

Via Ohbulan via https://sinetronmalaya.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *