Netizen Mahu Bayi Dalam Kandungan Men1nggal Dunia, Memang Mel4mpau Kesian Kesian Maryam

Artis

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata burvk padahnya.

Selepas dikec4m kerana mempersendakan pakaian tradisi orang Iban, pasangan personaliti media sosial Durian Kimchi iaitu Mayram dan Ryzal Ibrahim telah membuat permohonan maaf atas keterlanjuran kata.

Namun ada juga yang masih belum berpuas hati dengan apa yang terjadi sehingga ada yang mendoakan perkara burvk berlaku kepada kandungan Maryam.

Menerusi satu video IGTV yang dimuat naik olehnya, rata-rata warganet berasa kasihan dan bimbang kepada Maryam memandangkan beliau kini sedang hamil anak pertama, semestinya apa yang berlaku ini akan mengganggu emosinya dan bayi dalam kandungan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryam Younarae (@maryamyunrrr)

Mereka juga meninggalkan kata-kata sokongan kepada Maryam agar beliau terus kuat walaupun dalam masa yang sama ada individu tidak bertanggungjawab telah menggelar anak dalam kandungannya itu sebagai anak luar nikah!

Menjengah di laman Twitter, ramai memuat naik twit dan meminta untuk rakyat Malaysia menghentikan kec4man keatas dirinya kerana yang bersalah bukan lah Maryam tetapi Ryzal.

Semoga apa yang terjadi kepada Ryzal ini akan memberi pengajaran kepada kita semua agar tidak sesuka hati bercakap tanpa memikirkan kesan yang akan berlaku selepas itu.

Sumber foto dan video: TikTok dan Twitter

 

Sumber : https://www.hotfm.com.my/ via https://www.malaysiatime.me/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *