Gara-Gara Soalan S3nsitif Kepada Intan Liana, Janna Nick Sekali Lagi Dik3cam Netizen

Artis

Pelakon dan pengacara Janna Nick sekali lagi dik3cam oleh netizen gara-gara bertanyakan soalan s3nsitif kepada personaliti media sosial, Intan Liana Saleh mengenai calon pengganti selepas dicer4ikan oleh suaminya, Ude Wahid.

Soalan Janna Tidak Sensitif?

Soalan itu ditanya oleh Janna ketika segmen ‘Buang Yang Keruh, Ambil Yang Jernih’ dalam siaran program Melodi Raya yang disiarkan semalam (Ahad).

“sudah jumpa pengganti atau belum?” tanya Janna kepada Intan yang ketika itu turut disaksikan oleh bek4s m4dunya, Izreen Azminda

Dalam segmen tersebut, produksi Melodi telah menemukan buat pertama kalinya  Intan dan Izreen dalam program televisyen bagi melupakan persengketaan diantara mereka berikutan pelakon itu did4kwa mer4mpas suami Intan ketika itu sekitar tiga tahun lalu.

Netizen Tertanya Mengapa Tidak Jemput Sheila Rusly

Di media sosial, rata-rata netizen tidak berpu4s hati dengan soalan-soalan yang diajukan Janna kerana disifatkan tidak s3nsitif dengan situasi Intan sekaligus mencetuskan amar4h dan persoalan daripada mereka.

Malah tidak kurang juga, ada yang mempertikaikan segmen tersebut seharusnya turut menemukan Janna bersama penerbit dan pelakon popular, Sheila Rusly selepas kedua-duanya dikatakan mempunyai perselisihan faham sehingga ke hari ini.

Sebagai info, Intan dan Ude Wahid atau nama sebenarnya, Muhammad Radzi Abdul Wahid bercer4i pada 22 Mac 2018 selepas 5 tahun mendirikan rumah tangga bersama. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua cahaya mata lelaki, Arish Muqri, 7, dan Ariq Muqri, 4. Terdahulu, Intan dan Izreen ‘sempat bermadu’ selepas pemuzik bebas itu bernikah dengan Izreen pada 8 Ogos 2017 dalam sebuah majlis tertutup.

Hasil perkongsian hidup Izreen dan Ude,mereka mempunyai seorang anak lelaki, Aaron Ibrahim,2 dan pelakon itu juga sedang menghamilkan anak kedua mereka yang kini berusia 5 bulan. Menerusi perkahwinan Izreen terdahulu, dia juga mempunyai seorang lagi anak lelaki, Adrian Umar.

Sumber: Murai MY via https://www.siakapkeli.bbn.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *