“Ni baru betul raya PKP.. Baju Tidur Pun Emma Tetap Cantik Dipagi Hari Raya”

Artis

Sudah menjadi kebiasaan apabila saling bermaafan ketika di pagi Syawal. Namun, pada tahun ini mungkin berbeza apabila kita tidak dapat merayakan Aidilfitri dengan keluarga besar berikutan arahan Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP)  yang berlangsung.

Oleh itu, hari raya pada tahun ini hanya boleh dirayakan dirumah masing-masing tanpa ada aktiviti kunjung mengunjung.

Nama pun dekat rumah kan

Jadi, selebriti terkenal, Emma Maembong dan suami telah memuat naik gambar raya mereka tahun ini dengan berpakaian  seperti berada ‘dirumah saja’.

Duduk rumah sempoi2 sudah

Gambar yang dikongsikan telah mencuri perhatian ramai kerana hanya menggunakan baju kaftan atau kelawar manakala suaminya berkain pelikat.

Anaknya Shariq Gabriel pula masih baring di tilam bayi dan seakan baru bangun tidur.

Ramai yang terhibur

Sehubungan dengan perkongsian gambar raya keluarga kecil Emma, rata-rata peminatnya telah meninggalkan komen dengan menyatakan rasa terhibur dengan tema raya pelakon itu pada tahun ini.

Mereka juga sempat memuji penampilan pelakon drama Isteri Separuh Masa ini yang tetap nampak cantik dan bergaya walaupun hanya berpakaian baju kelawar sahaja.

Ni baru betul raya PKP

 

Selamat hari raya Emma, Shazli & Gabriel

 

Kepala anak sampai tenggelam salam baba

Sumber: Emma Maembong via https://ohmymedia.cc/raya-pkp-emma-maembong-sempoi-berbaju-kelawar-suami-berkain-pelikat-je/?utm_source=fb_page&utm_campaign=publer&utm_medium=Oh+My+Media

Sumber: http://trendingkini.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *