Niat Nak Prank Teman Wanita, Tapi Lain Pula Yang Jadi

Semasa

Dalam hubungan percintaan mahu pun suami isteri sudah tentunya gurauan menjadi antara penyeri dalam kehidupan. Lebih-lebih lagi bila dapat pasangan sejenis suka menyakat memang tak pernah bosanlah hubungan mereka ini.

Sama seperti dalam rakaman yang tular baru-baru ini. Dalam perkongsian video tersebut kelihatan seorang lelaki dan gadis dalam kereta. Kedengaran lelaki tersebut menceritakan apa yang berlaku sebelum ini yang mana dia mendakwa ada seorang gadis mengor4tnya.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah apabila niat untuk prank teman wanitanya sendiri telah bertukar satu ‘tragedi’. Selesai sahaja menceritakan perkara tersebut, ‘handbag terbang’ pada muka lelaki itu. Berikut adalah rakaman dari seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun Fynaaaz ini:

Video Player

Ha..Nasiblah tak pasal-pasal handbag terbang ke muka gara-gara gurauan tersebut! Apa-apa pun perkongsian ini telah meraih lebih 1.5 juta tontonan dan 192 ribu likes serta 1,800 komen.

Rata-rata warganet puas hati melihat lelaki tersebut menerima bal4san begitu kerana perbuatannya. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Reaction perempuan tu hahaha Ya Allah”

‘Handbag Terbang’ Gara-Gara 3

“Part 2 please. Nak tengok muka lepas kena h3mpuk dengan handbag. Mesti berdar4h h1dung kan?”

‘Handbag Terbang’ Gara-Gara 2

“Kah kah tak pasal pasal tak beraya”

‘Handbag Terbang’ Gara-Gara 1

Sumber: HCL via fynaaaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *