Dit4nya Soalan Tentang K4hwin Kali Kedua, Ini Jaw4pan P4du Fatin Afeefa!

Artis

Menjadi seorang ibu tunggal bukan lah mudah, lebih-lebih lagi sekiranya berada di usia muda ditambah pula sekiranya mempunyai cahaya mata.

Pelakon Fatin Afeefa yang juga merupakan ibu tunggal telah memegang status tersebut semenjak tahun 2017 yang lalu selepas bercerai dengan bekas suaminya yang juga merupakan pelakon iaitu Adam Shahz.

Bersempena dengan Hari Ibu yang disambut pada 9 Mei lalu, Fatin turut tidak melepaskan peluang untuk memberi ucapan kepada dirinya atas kehadiran dua cahaya matanya itu.

Fatin turut telah memuat naik beberapa keping foto dirinya bersama dengan anaknya iaitu Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia berserta dengan caption yang penuh makna.

Namun apa yang melucukan ialah terdapat satu komen yang bertanya kepada Fatin sama ada beliau mahu mendirikan rumah tangga untuk kali kedua atau tidak.

Jawapan balas yang diberikan oleh Fatin itu benar-benar di luar jangkaan dan tidak disangka-sangka.

Hasil perkahwinan, Fatin dan Adam telah dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ivy yang kini sudah berusia 2015 yang lalu.

Mungkin Fatin lebih selesa hidup bersama anaknya sahaja, tapi mana tahu bila dah sampai jodoh bersama dengan orang yang tepat, mesti hidup Fatin bahagia.

 

Sumber:Instagram Fatin Afeefa

Sumber:KLMENJERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *