Suami Minta ‘J4hit Extra’ Lepas Isteri Bers4lin, Doktor Ini Tinggal Pesanan

Semasa Tips

Pengorb4nan seorang isteri yang membawa kandungan selama sembilan bulan serta bert4rung ny4wa untuk melahirkan anak amat mencabar bagi para wanita. Namun pada situasi sebegitu, peranan seorang suami juga amat penting untuk memberi sokongan moral kepada isteri sehingga bersalin. Walau bagaimanpun, terdapat segelintir lelaki yang request pada doktor untuk membuat d4ddy st1tch bagi kepentingannya sendiri.

D4ddy st1tch untuk kepu4san ketika ‘bersama’

Sekadar gambar hiasan

Menerusi video yang telah dikongsi oleh Dr Sandra di akaun TikToknya, dia memberitahu bahawa tujuan d4ddy st1tch dilakukan adalah untuk kepu4san suami isteri ketika mereka ‘bersama’ dengan menganggap far4j akan menjadi k3tat semula jika dij4hit selepas bers4lin.

Walau bagaimanapun, kesan sampingan terhadap jah1tan tersebut akan membuatkan isteri berasa s4kit dah p3rit. Malah ianya beris1ko untuk mengalami pend4rahan yang ser1us.

Lebih menyed1hkan lagi apabila seorang suami meminta jah1tan berkenaan ditambah tanpa memberitahu atau meminta kebenaran isterinya sendiri. Selepas bertahun-tahun, wanita itu baru menyedari mengenai kondis1nya setelah dia membuat pemeriksaan lanjut dengan doktor.

‘Tolong lah jangan buat macam ini’

 

 

Sumber : drsandramd via OHBULAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *