“Aduiii xmenahan betol la..hahahah!” – Reaksi Mirul Buat Ramai Geli Hati

Artis

Ain atau nama sebenarnya Nurulain Edruce pelakon sitkom k0medi Jen4ka Kampung Kalvt: JKK itu mendirikan rumah tangga dengan Amirul Haz Mustaffa pada 13 Disember tahun lalu. Ain kini sedang sar4t ham1l

Pelakon berusia 29 tahun ini bagaimanapun meng4nggap suaminya itu sebagai pembawa tuah dan rezeki dalam kehidupan mereka.

Semestinya setiap orang idamkan rumah yang kemas dan bersih. Kalau rumah bersih, barulah seronok untuk luangkan masa dengan famili dan sambut tetamu. Maklumlah, kan tak lama lagi dah nak raya, pastinya akan jadi rutin untuk kita semua menghias dan mengemas rumah.

Cantik betul rumah Ain & Amirul ni, nampak simple dan banyak ruang luas. Kalau Min ada rumah macam ni, memang setiap hari akan invite famili dan kawan-kawan datang rumah. Rumah cantik semestinya jadi tumpuan kenalan nak datang beraya.

Terbaru, Ain berkongsi video beliau dengan suami sedang membuat iklan clorox raya. Disebalik video itu ramai terhibur melihat dengan senyuman Amirul itu yang seolah-olah terpaksa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NURULAIN BT EDRUCE (@ainedruce)

Komen netizen:


Jadi, sebagai tuan rumah tak kan nak biar rumah tak terurus dan kotor. Kita kenalah bijak dalam membersihkan rumah supaya sentiasa bersih dan cantk. Apa pula kata tetamu nanti!

 

Sumber: Instagram ain_edruce via http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *