Followers Bertambah, Bek4s Suami Zarina Anjoulie Buat ‘Paid Review’ IG

Uncategorized

Semalam, bek4s suami Zarina Anjoulie iaitu Eilyas, tampil menjelaskan apa yang berlaku di antara dirinya dengan Anju sehingga berc3rai. Bukan itu sahaja, Eilyas dipercayai ingin membakar beg yang diberikan oleh Anju kepadanya.

Terbaru, Eilyas kelihatan memuat naik satu posting di mana dia membuka slot untuk ‘review’ produk di akaun Instagram miliknya. Tambahnya, dia akan menawarkan harga yang murah serendah RM30 sahaja.

Story review

Menurut Eilyas, dia menawarkan dua slot story bernilai RM100 kepada mereka yang mahukan perkhidmatan review. Bagi peniaga yang berminat, mereka diminta untuk Whatsapp nombor yang tertera. Menerusi posting itu juga, Eilyas menunjukkan bahawa jumlah views yang diraihnya mencecah 200 ribu. Ujarnya lagi, dia akan melakukan review mengikut kelapangan masanya.

Tunggu seminggu dua

Di samping itu, Eilyas turut memberitahu bahawa harga untuk review akan menjadi murah bagi tempoh seminggu dua lagi. Jelasnya lagi, mulai minggu depan harga bagi 1 story review bernilai RM30 sahaja. Selain menjelaskan apa yang berlaku terhadap hubungannya dengan Anju, Eilyas turut memuat naik posting lafaz cer4i terhadap Anju di Instagramnya. Bahkan, dia turut bercerita mengenai isu beg yang diberikan oleh Anju kepadanya selepas mereka rujuk semula tempoh hari.

Sumber: Eilyas

Sumber: OHBULAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *