Dakwa Disihir,Pemuda Ini Meluahkan Rasa Kec3wa Kerana Titik Peluhnya Dibuang Begitu Sahaja.

Global Semasa Viral

Dalam perniagaan, persaingan adalah sesuatu yang normal dan boleh menjadi motivasi serta penaik semangat kepada para peniaga untuk terus menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.

Namun jelas sesetengah peniaga yang telah selesa dengan kedudukan mereka tidak suka bila ada saingan yang membawa lari pelanggan mereka.

Jadi mereka akan menggunakan cara mudah dan kot0r seperti mens4botaj peniagaan orang lain, atau lebih teruk menggunakan sih1r untuk memastikan perniagaan saingan mereka tidak laris.

Seperti yang terjadi baru-baru ini, seorang peniaga air soya berkongsikan video di TikTok mendakwa bagaimana dia telah disih1r.

Dalam video yang turut dikongsikan semula ke Twitter itu, peniaga berkenaan dilihat membuang satu baldi air soya yang baru dimasak ke dalam longkang kerana telah ros4k.

Merasakan bahawa tidak mungkin air soya yang baru dihasilkan itu boleh terus b4si, lelaki berkenaan yakin dia telah disih1r.

Dia dapat didengar meluahkan rasa kec3wa kerana titik peluhnya dibuang begitu sahaja dan akan cuba mencari siapa yang menghantar sih1r ke atasnya.

Namun ada netizen yang menjelaskan yang sebenarnya sebab air soyanya itu basi bukanlah kerana sih1r tetapi kerana penc3maran dalam bahan.

Menurut pengguna Mnasar99, susu soya yang berketul adalah disebabkan bakt3ria manakala asap yang dapat dilihat adalah wap dari proses penapaian.

“dia pengotor tapi salahkan sihir…”

“Angkara makhluk halus…”

“Jin pulak kena fitnah…”

Sumber: HCL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *